Juokse sinne, liimaa, teippaa ja kirjoita kutsut! Kiirettä on pitänyt - ainakin isosilla. Illalla ohjelmassa oli leirihäät, ja valmisteluiden parissa tuhistiin leiriläisten viettämässä oppimishetkiä. Jokaiselle leiriimme osallistuvalle oli ammatti ja paikka sukupuussa, ja kaikki pääsivät vetämään omaa rooliaan oikein toden teolla. Häidemme teemana oli kunnon maalaisjunttimeininki, joten paikalla oli aina keinosiementäjästä lomittajaan ja kylähulluun juontajaan. Häissä oli kääretorttutarjoilut, ja junttimainen ohjelma, johon kuului vihkiseremonian lisäksi morsiamenryöstö, hääparin ensitreffit, letkajenkka, häävalssi ja muuta musisointia.

Päivän toinen kohokohta häiden ohella oli ilman muuta tunnin mittainen yhteinen tutustumis- ja leikkihetki sudanilaisryhmän kanssa, jotka ovat myös opistolla viettämässä leiriään aina sunnuntaihin asti. Kaikki saivat esitellä itsensä, sekä molemmat ryhmät esittelivät muutamia omia leikkejään. Saimme myös nähdä sudanilaisten suunnittelemia lyhyitä tanssiesityksiä. Tämä yhteinen kohtaaminen avarsi varmasti mieliä ja mielipiteitä molemmin puolin ja auttoi ymmärtämään myös hieman erilaista kulttuuria. :)

Päivän aikana touhuiltiin myös kaikkea tavallista jokapäiväisen rutiinin mukaan. Paljon tehtiin onnistuneen päivän eteen, mutta paljon se myös antoi. Jatkakoon joku ja kertokoon omat fiilikset!

-Anuliisa